Forside      Hvem er vi?      Styret      Nyhetsarkiv      Terminliste      Resultatarkiv      Rekorder      Fiskeregler      Fiskeskipper      Linker      Været/Kart      Tilkobling ombord  









Idag
Igår
Siste uke
Denne mnd.
Totalt
103
159
2573
2598
1444213
Skøyta er på vei!
Publisert: 2015-03-19 av Tom Gerhard Nilsen





Jørgen Wold har kjøpt båten!

Etter møtet sist ble det bestemt at klubben blir med på to andeler. Det var totalt 25 stemmer for at vi skulle bli med på to andeler av båten. Det er ikke avtalt noe mer konkret rundt hvordan alt blir enda men det kommer vi tilbake til så snart det foreligger noe mer informasjon.

De ankom Mandal onsdag kveld sammen med 3 til som skal kjøre båten opp til Helgeroa.

Starter arbeidet med klargjøring av båten onsdag og torsdag startet turen opp til Arendal. Det er gjort noe vedlikehold på båten rundt Bytte oljefilter og noen slanger.

Båten er nå på vei opp til Helgeroa. Båten ser ut til å ankomme Helgeroa i løpet av fredagen. Alt har godt veldig bra så langt. Motoren og båten går bedre enn forventet.

Båten blir liggende en stund i Helgeroa for tørking. Det blir lagt over presenning en stund før vi starter arbeidet med rep av dekket. Deretter blir båten kjørt videre til Skien, der skal båten ligge ca en måned. Dette for å drepe eventuelt mark i skroget hvis det er noe?

Båten skal også i Juni på slipp for stoffing og bytte av sinkanoder lite igjen.og fjerne groe. Mye grodd lite i bruk 2 siste år.

Blir dugnad. Kommer tilbake med informasjon når det er bestemt noe mer. 

hilsen

Styre

Helgeroa Havfiskeklubb



Sist oppdatert: 2015-03-19 21:01:05 Artikkelen er lest: 2127 ganger.


 




Resultatarkiv









Copyright - Helgeroa Havfiskeklubb - Tom Gerhard Nilsen