Forside      Hvem er vi?      Styret      Nyhetsarkiv      Terminliste      Resultatarkiv      Rekorder      Fiskeregler      Fiskeskipper      Linker      Været/Kart      Tilkobling ombord  









Idag
Igår
Siste uke
Denne mnd.
Totalt
561
96
668
682
1442297
Fisketur nr 8, lørdag 21 Februar
Publisert: 2015-02-21 av Tom Gerhard Nilsen





Turen gikk fra Helgeroa og Nevlunghavn. Håpefulle fiskere sto klare for å fange gytetorsken på Steingrunn og områdene rundt. Etter Per Berle hadde sjekket forholdene sist helg var de fleste av oss klar over at det sto torsk der ute.

Vinden hadde løyet kraftig og det var nesten vindstille når båtene kjørte ut mot fiskeplassene klokken 08:00. Per Berle stoppe inne i Helgeroa fjorden for å hekle opp noen sild som agn.  Det ble et par stykker og kursen startet utover mot de andre båtene.

Alle båtene startet rundt Sirkus 1 og Sirkus 2 plassene hvor det var noe fisk på ekkoloddet. Det tok ikke lange tiden før den første fisken var i båten. Seien lurte seg på kroken til nesten hver og en i dag.

Hos Per Berle var det mye aktivitet hos Asbjørn Meen som dro fine torsker (den største på 6 kg) og Egil Reed hang seg på, men Per Perle mente han sto på feil side av båten i dag for der ble det ikke stort med fisk.

Lizz kjørte mye for å lete etter fisk men traff ikke helt på de rette plassene i dag. Det var til tider 50 meter fra god til dårlig plass som skilte seg veldig ut for fiskerne på de forskjellige båtene. Alt i alt var det ikke stort mer enn litt sei og noen småtorsker.

Jera startet dagen med mye kjøring for å finne den rette plassen. Det var til tider veldig lite fisk men til slutt kjørte Jera tilbake til Sirkus 1. Etter andre drift fant Jera en plass som det var mye torsk. Ekkoloddet viste store klumper på bunnen med noe sei over. På det meste ble det dratt opp 4 torsker samtidig. Svein Tore Kihle ventet lenge på fisk. Plutselig hogg det til i stangen. En torsk på hele 9,76 kg. Alle trodde den var godt over 10 kg men det viste seg at vi ble litt lurt. Ikke lenge etter kom det flere opp.

Været var upåklagelig. I løpet av dagen forsvant vinden og det ble så å si blikket på vannet, det eneste var noen dønninger som hang igjen etter ukens vindkuler som hadde sust over Skagerak.

Tusen takk for en flott tur i dag alle sammen.  Det er bare å glede seg til neste tur den 07.03.2015. Det er kun to uker til!

Gratulerer Asbjørn Meen som vinner i dag med fanatisk fangst i dag på hele 27,5 kg!

Hilsen
Fiske skipper
Tom Gerhard Nilsen



Fotoalbum: Fisketur nr. 8 - 21.02.15
















Sist oppdatert: 2015-02-21 20:25:22 Artikkelen er lest: 2724 ganger.


 




Resultatarkiv









Copyright - Helgeroa Havfiskeklubb - Tom Gerhard Nilsen